Turabi Survivor'a alınmayınca Acun'u hedef aldı

Turabi Survivor'a alınmayınca Acun'u hedef aldı

TV8 ekranlarındaki yarışma programı Survivor’a alınmayınca sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarda bulunan eski Survivor şampiyonu Turabi, bu kez Acun Ilıcalı’yı hedef aldı.

Son günlerde sosyal medyada Survivor All Star ile ilgili yaptığı eleştirilerle kendinden söz ettiren eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, bu seneki kadroda yer almayınca Acun Ilıcalı'ya yüklendi.

Instagram hesabından anket yapan Turabi, Acun Ilıcalı ile kendi fotoğrafını birleştirerek takipçilerine, “Sizce Survivor All Star kim sunmalı? Turbo Turabi, Acun Ilıcalı” sorusunu yöneltti.

tugra.jpg

“SEN SUNMAZSAN İZLENMEZ”

Ilıcalı ile kendini kıyasladığı paylaşım çok konuşulunca Turabi anketin bir şaka olduğunu öne sürdü. 'Turbo' lakabı ile bilinen Turabi paylaşımında “Yok daha neler bu anketi yapacak kadar delirmedim daha. Durduk yere 2 Survivor şampiyonluğundan olmayalım şimdi. Sen sunmazsan izlenmez” dedi.

licali.jpg

Turabi yanlış anlaşılmamak adına “Hepsi bir şaka” yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN