Ünlü oyuncu güzel haberi böyle verdi: Güneşimiz doğdu...

Ünlü oyuncu güzel haberi böyle verdi: Güneşimiz doğdu...

Oyuncu Fulya Zenginer, önceki gün doğum yaparak oğlu Milan’ı kucağına aldı. Zenginer, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Dünyanın en tatlı ağrısı. Zorlu sürecin ardından güneşimiz doğdu" dedi.

'Küçük Kadınlar' dizisiyle adını duyuran oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz gün doğum yaparak oğlu Milan’ı dünyaya getirdi. Doğum sonrası Zenginer’in ve üç kilo 525 gram olarak dünyaya gelen bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile dünya evine giren oyuncu, sevindiren haberi dün gece sosyal medya hesabından duyurdu.

'DÜNYANIN EN TATLI AĞRISI'

Zenginer doğum öncesi hastanede çekilen fotoğrafını, “Geliyor, biliyorum kardeşim gibi sevinerek heyecanlanarak bu anı benimle bekleyenler var o yüzden paylaşmaktan çok mutluluk duyuyorum. Dünyanın en tatlı ağrısı, benim için kimse daha önce böyle bir yolculuğa çıkmamıştı ve Milan yola çıktı” notuyla paylaştı.

ff.jpg

Doğum sonrası paylaşımında ise ünlü oyuncu “15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum" sözleriyle duygularını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN