Ünlü oyuncu Yasak Elma'ya veda ediyor

Ünlü oyuncu Yasak Elma'ya veda ediyor

FOX'un reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya veda eden isimlere bir yenisi daha eklendi. Son gelen haberlere göre dizinin sevilen karakterlerinden "Ender"e hayat veren Şevval Sam, projeden ayrılıyor.

Yasak Elma dizisi 13 Haziran’da sezon arası verecek. Medyapım’ın geçen yıllara rağmen seyircisini artırarak ekran macerasını devam ettiren, seyircinin keyif alarak izlediği eğlenceli dizinin 6. sezonu da çekilecek.

Tv100'de yer alan habere göre; sevilen diziye sezon sonunda Çağatay’a hayat veren yakışıklı oyuncu Berk Oktay’ın veda edeceği ortaya çıkmıştı. Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz’ın ise projeye devam edeceği kesinleşmişti.

MÜZİĞE AĞIRLIK VERECEK

Bu gelişmelerin ardından gözler Şevval Sam’a çevrildi. Aynı zamanda Türkiye’nin başarılı bir şarkıcı olan Sam, pandemi sonrası sahne programlarına başlamış ve teklif yağmuruna tutulmuştu. Ünlü sanatçı dizi çekimlerinden dolayı da çok fazla sahne programı yapamıyordu. Sam, son gelen haberlere göre diziden ayrılıyor ve önümüzdeki dönemde kalbini çalacak bir proje çıkmazsa müziğe ağırlık verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN