Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'ten skandal açıklama: Onunla evlenmeyi hiç istemedim

Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'ten skandal açıklama: Onunla evlenmeyi hiç istemedim

Oscar'daki tokat skandalının ardından ciddi yaptırımla karşılaşan ve kariyeri tehlikeye giren ünlü aktör Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in birkaç yıl önce yaptığı bir açıklama tekrar gündeme geldi. Pinkett Smith, söz konusu yayında eşi Will Smith için "Onunla evlenmeyi hiç istemedim" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Will Smith'in adı gündemden düşmüyor. Bu yıl düzenlenen Akademi Ödülleri'nde, eşi Jada Pinkett Smith'in saçıyla ilgili espri yaptığı için sahneye çıkıp komedyen Chris Rock'a tokat atan Will Smith, bu hareketi nedeniyle Hollywood'da kara listeye alınıp Akademi'den de 10 yıl men cezası aldı.

New York Post'un haberine göre; Smith'in kariyeri ciddi manada sallantıdayken, olay gecesinden bu yana sessizliğini koruyan Jada Pinkett Smith'in birkaç yıl önce 'Red Table Talk' programında söyledikleri dünya gündemine bomba gibi düştü.

'HİÇ EVLENMEK İSTEMEDİM'

Pinkett Smith, programda şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz, genç bir aktris olarak o zamanlar çok baskı altındaydım ve hamileydim. Ne yapacağımı bilmiyordum. Hiç evlenmek istemedim. Annem, hamile olduğum için 'hadi evlenin' gibi bir baskıya girişti. Düğün boyunca çok kötüydüm, ağladım ve hasta hissediyordum."

1997 yılından beri evli olan Smith çiftinin 1998 doğumlu Jaden isminde bir oğulları ve 2000 doğumlu Willow isminde bir kızları var. Açık ilişki yaşadıkları haberleriyle sık sık gündeme gelen ikili, ABD'deki siyahiler arasında bir çift olarak çok popüler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN