Yoğun bakıma kaldırılan Kadir İnanır'ın doktorundan açıklama geldi

Kadir İnanır, dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alınan İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan açıklama yaptı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek burada yoğun bakıma alınmıştı. Yapılan kontrolde, ünlü sanatçının beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirlenirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan açıklama yaptı.

HASTANEDEN YENİ AÇIKLAMA

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamada 'Kadir İnanır'ın sağlık durumu iyi, felç riski yok. Takip ediliyor. Beyin Damar tıkanıklığı şüphesiyle gözetim altında tutuluyor' denildi.

'FELÇTEN SÖZ EDEMEYİZ'

Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 'Hastanın seyahat etmesi birkaç gün sıkıntılı olabileceğinden şu an başka hastaneye sevk edilmesi tıbben mümkün değildir. Şu anda felçten söz edemeyiz, hastamızda böyle bir durum yoktur. Ancak gelişebileceği endişeyle takip ve tedavi ediyoruz. Kadir İnanır, beyin damar tıkanıklığı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştır. Kendisi 3 yıl öncede benzer bir durum yaşamış. Yine bir beyin damar tıkanıklığı şüphesi ile hastanede takip ediyoruz. Bu tabloda birkaç gün geçmeden net bir şey söylemek doğru değil. O yüzden şu an kendisini takip etmek amacıyla yakından takip ediyoruz' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN