Zafer Algöz'den olay yaratacak paylaşım: Bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek yemesi gerek

Zafer Algöz'den olay yaratacak paylaşım: Bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek yemesi gerek

Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz, sosyal medya hesabından tepki toplayan paylaşıma imza attı. Tecrübeli oyuncu bir sosyal medya kullanıcısın Erşan Kuneri dizisiyle ilgili olarak "İçinde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim gibi" yorumuna "Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" diye cevap verdi

Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini yaptığı Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz, sosyal medya hesabı aracılığıyla son dönemde ‘Gibi’ dizisiyle yıldızı parlayan Feyyaz Yiğit’i eleştirdi.

Dijital yayın platformu Netflix’te 13 Mayıs’ta yayına giren, Cem Yılmaz’ın yeni dizisinin galası, 12 Mayıs’ta Emek Sineması’nın yerine inşa edilen Grand Pera’da düzenlenmişti. 60 yaşındaki Oyuncu, bir twitter kullanıcısının diziyle ilgili “İçinde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim gibi” yorumuna “‘Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” şeklinde yanıt verdi.

Alagöz'ün bu yorumu sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN