HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli: Ortak vatanda bir arada yaşayacağız

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli: Ortak vatanda bir arada yaşayacağız

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Burası bizim ortak vatanımız. Ortak vatanımızda bir arada yaşayacağız, bu bir arada yaşamanın gerekleri neyse bunları yapacağız" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve bazı HDP milletvekilleri ile parti genel merkezinde Amedspor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Temelli, HDP'nin bir aradalığa vurgu yaptığını ifade ederek, "Burası bizim ortak vatanımız. Ortak vatanımızda bir arada yaşayacağız, bu bir arada yaşamanın gerekleri neyse bunları yapacağız. Tabii bu bütün alanlar için bu geçerli, spor için de..." değerlendirmesini yaptı.

Amedspor Başkanı Kılavuz da sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu söyledi.

Kılavuz, ziyaretin anısına Temelli ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan için hazırlanan formaları takdim etti. 

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN