Hemşireyi rehin alan saldırgan tutuklandı

Hemşireyi rehin alan saldırgan tutuklandı

İstanbul Şişli'de bir tıp merkezine girerek hemşireyi bıçakla rehin alan ve özel tim tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli tutuklandı.

İstanbul'un Şişli ilçesindeki özel bir tıp merkezine giderek çalışan hemşireyi rehin alan, fakat daha sonra özel tim tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi..

Şişli Merkez Mahallesi Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde önceki gün saat 15.30 sıralarında özel bir cerrahi tıp merkezinde meydana gelen olayda, Ramazan K.(30) tıp merkezine girmiş ve montunun altında sakladığı ekmek bıçağıyla hemşire Hayrünnisa C.’yi rehin almıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar sonucunda Ramazan K.’yı etkisiz hale getirerek hemşireyi kurtarmış, saldırganı ise gözaltına almıştı.

11 SUÇ KAYDI VAR

Yaralama suçundan da olmak üzere 11 suç kaydının olduğu tespit edilen şüpheli Ramazan K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün öğle saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli Ramazan K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN