Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek kaç yaşında ve nereli?

Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek kaç yaşında ve nereli?

Karagül oyuncusu Hilal Altınbilek herkes tarafından merak konusu oldu. Sizde haberimizden Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek kaç yaşında ve nereli gibi konuları öğrenebilirsiniz. Gerek oyunculuğu gerek yaşantısı ile adından sıklıkla söz ettiren Hilal Altınbilek hakkında merak ettiğiniz tüm detayaları yazımızda bulabilirsiniz. İşte Hilal Altınbilek hayatı ve detayları...

Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek kaç yaşında ve Hilal Altınbilek nereli hakkında detaylar haberimizde. Karagül dizisinin başarılı oyuncusu Hilal Altınbilek son günlerde internette en çok aranan ünlülerden biri oldu. Peki genç ve güzel oyuncu Hilal Altınbilek kimdir? Sizde haberimizden Hilal Altınbilek hayatını öğrenebilir onun hakkında merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 İzmir'de dünyaya geldi. Türk-Hırvat. tiyatro ve televizyon dizisi oyuncusudur.
İlkokul hayatından itibaren tiyatro oyunculuğuna başlayan Altınbilek, İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda Ali Haydar Elçığ’dan eğitim almıştır. Aldığı bu oyunculuk eğitimin ardından, 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dizisi oyuncusu olarak ilk defa Fox televizyon kanalında yayınlanan “Derin Sular” isimli dizide İrem rolünü canlandırmıştır. Canlandırdığı bu rol ile tanınır olan Altınbilek, daha sonra 2013 yılında Fox televizyon kanalında gösterime giren “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü oynadı.

16-07/02/1-1467461091.jpg

Rol adlığı dizilerde gösterdiği performansları ile eleştirmenler tarafından olumlu tepkiler alan oyuncu, aldığı eğitimlerin hakkını en güzel şekilde vermektedir. Oyunculuğa başladığı dönemde dizilerde yer alan oyuncuların önüne geçerek başarısını göstermiştir. Oyuncular arasında dikkat çeken isim haline gelmiştir. Oyunculukta gelecek yeni projelerde yer alması beklenen güzel oyuncu İstanbul’da yaşamaktadır. Şimdiler de Fox tv kanalının Cuma akşamları aksiyon, dram,heyecan dolu sahneleri ile seyirciyi ekran başına kilitleyen Karagül dizisinde Özlem Şamverdi karakterini canlandırmaktadır.

16-07/02/2-1467461096.jpg

Televizyon dizileri

2011, Derin Sular, İrem

2013-Günümüz, Karagül, Özlem Şanverdi

16-07/02/hilal-altinbilek-karagul-ozlem-biyografi.jpeg

Özel Bilgileri

Eğitim: Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Eğitimi

Kilo: 50

Boyu: 1.68

Saç Rengi: Kumral

Göz Rengi: Yeşil

Karagül oyuncusu Hilal Altınbilek herkes tarafından merak konusu oldu. Sizde haberimizden Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek kaç yaşında ve nereli gibi konuları öğrenebilirsiniz. Gerek oyunculuğu gerek yaşantısı ile adından sıklıkla söz ettiren Hilal Altınbilek hakkında merak ettiğiniz tüm detayaları yazımızda bulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN