Hindistan'daki düğünde patlama: Ölü sayısı 18'e yükseldi

Hindistan'daki düğünde patlama: Ölü sayısı 18'e yükseldi

Hindistan'da bir düğünde meydana gelen patlamada 9 kişinin daha cansız bedenlerine ulaşılmasıyla ölü sayısı 18'e yükseldi.

Cuma günü Hindistan'daki bir düğün eğlencesinde meydana gelen patlamada ölenlerin sayısı 18'e yükseldi.

Yetkililer, Rajasthan eyaletinin batısındaki Beawar kentinde, büyük bir gaz silindirinin patlamasıyla meydana gelen olayın ardından, 9 kişinin daha cesedine ulaştı. Böylece ölü sayısı da 18'e yükseldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN