Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence Donald Trump'a tepki yağdırdı

Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence Donald Trump'a tepki yağdırdı

ABD Başkanı Donald Trump tarafından uygulanan vize yasağına ilişkin tüm dünyada insanlar sokağa çıkarak tepkilerini göstermeye devam ediyor. Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence'de Trump'ı sert şekilde eleştirdi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın çoğunluğu Müslüman 7 ülkeye uyguladığı vize yasağına tepki gösteren ünlü isimlere Jennifer Lawrence da eklendi.

"KIRIK KALBİM MÜSLÜMANLARLA"

26 yaşındaki oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kırık kalbim terörden kaçan ve aileleri için güvenlik arayan masum Müslüman mültecilerle. Ben ve milyonlarca Amerikalı, birilerinin ırkı ve dininin asla zarar vermeyeceğini anlıyor. Hangi milletten olduklarını ayırt etmeden yardım etmek ve korumak, her insanın görevi olmalıdır. Beyaz Saray’a aklıselimin ve merhametin geri gelmesi için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

"EŞİTLİK İÇİN SAVAŞIN"

Milliyet'te yer alan habere göre Lawrence, Trump’ın görevi devralmasının ardından düzenlenen kadın yürüyüşüne Facebook'tan destek vererek, “Bu yönetime korkunç şeyleri yapmak için bir şans vermeyin. LGBT ve çevre bilgileri Beyaz Saray web sitesinden kaldırıldı bile. Eşitlik için savaşın, kadınların bedenlerinin kontrolünü ellerinde tutmaları için savaşın” yorumunu yazmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN