HSK Başkanvekili Kıvanç Tatlıtuğ'u sosyal medyaya yem etti

HSK Başkanvekili Kıvanç Tatlıtuğ'u sosyal medyaya yem etti

HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakimin onu yargılayan hakim olmadığını ispat etmek isterken büyük bir gafa imza attı.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yargılandığı davanın duruşma zaptını sosyal medya hesabından paylaştı. Duruşma zaptında Tatlıtuğ'un açık adresi, kimlik bilgileri ve kişisel bilgilerinin yer alması, büyük tepki çekti. Başkanvekili Yılmaz hatasını anlayınca, söz konusu tweetini silip, Tatlıtuğ'un kimlik bilgilerinin gizlendiği yeni bir tweet attı.

Yılmaz tweetinde,“Hakim ve film yıldızının sosyal medya da yer alan Fotoğrafı üzerine başlatılan incelemede ilk saptanan resmi gerçek, İlgilinin yargılandığı mahkemenin 13. Asliye Ceza Mahkemesi olup, Fotoğraf da yer alan Hakimin 12.Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olduğudur” dedi.

19-09/23/c-1569234637.jpg

 

Bir hakim, oyuncu Tatlıtuğ ile mahkemede çektirdiği fotoğraf ile sosyal medyada gündem olmuş, Tatlıtuğ konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Fotoğraftaki hakim, benim davama bakan hakim değildir" açıklamasını yapmıştı.

19-09/23/c-1569234680.jpg

SİLİP YENİDEN ATTI

HSK Başkanvekili Yılmaz, gelen tepkiler üzerine tweeti silip Tatlıtuğ’un kişisel bilgilerinin görünmediği yeni bir paylaşım yaptı.

View image on Twitter


Hakim ve film yıldızının sosyal medya da yer alan Fotoğrafı üzerine başlatılan incelemede ilk saptanan resmi gerçek, İlgilinin yargılandığı mahkemenin 13. Asliye Ceza Mahkemesi olup, Fotoğraf da yer alan Hakimin 12.Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olduğudur.

TATLITUĞ 10 YILA KADAR HAPİSLE YARGILANIYORDU

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2012 ve 2013 yıllarında sahte fatura kullandığı iddiasıyla, hakkında “vergi usül kanuna muhalefet” suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle hâkim karşısına çıkmıştı.

Tatlıtuğ’un yargılanmasının ardından sosyal medyada bir hâkimle çekilmiş fotoğrafları yayıldı. Tatlıtuğ’un konuyla ilgili açıklama yapsa da konu HSK’ya kadar taşınmıştı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Dün Twitter hesabından açıklama yapan HSK Başkanvekili Yılmaz, HSK tarafından re’sen inceleme başlatıldığını söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN