Husiler, 6 Suudi Arabistanlıyı serbest bıraktı

Husiler, 6 Suudi Arabistanlıyı serbest bıraktı

Husiler, hükümet güçleri ile yaptıkları takas anlaşması çerçevesinde alıkoydukları 6 Suudi Arabistanlıyı serbest bıraktı.

Yemen'de Husiler, hükümet güçleriyle yaptıkları takas anlaşması çerçevesinde alıkoydukları Suudi Arabistanlı 6 kişiyi serbest bıraktıklarını duyurdu.

Husilere bağlı Esirler Komitesi Başkanı Abdulkadir el-Murtaza, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, takas anlaşmasının uygulanması kapsamında Suudi Arabistanlı 6 kişinin Uluslararası Kızılhaç Komitesine (ICRC) teslim edildiğini belirtti.

Murtaza, aynı şekilde Husi esirlerin de serbest bırakılması için koalisyon ve hükümet güçlerinden benzer adımlar atmalarını beklediklerini ifade etti. 

Husi yetkili konuya ilişkin daha fazla ayrıntı vermezken, Suudi Arabistan ya da ICRC'den ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

SANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN