İBB ve Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri karşı karşıya geldi

İBB ve Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri karşı karşıya geldi

Nispetiye Caddesi'nde Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Nispetiye Caddesi'nde Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri arasında kaldırım yenileme çalışmaları nedeniyle gerginlik yaşandı.

Gerginlik üzerine çok sayıda polis ekibi buraya sevk edildi. Olay yerine gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleriyle tartıştı. Tartışma arbedeye dönüşünce Hazinedar da arada kaldı.

Polisin ve çevredekilerin araya girmesiyle gerginlik sona erdi. Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi zabıta ekiplerini olay yerinden çekti. Murat Hazinedar, kaldırım yenileme çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından engellendiğini iddia etti.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN