İbrahim Kalın'dan eylem planı paylaşımı: Yeni anayasa yolunda kritik adım

İbrahim Kalın'dan eylem planı paylaşımı: Yeni anayasa yolunda kritik adım

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan'ın kamuoyuna açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili Twitter'dan paylaşımda bulundu: Yeni anayasa yolunda atılmış kritik bir adımdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Eylem planı değişim ve reform irademizin devam ettiğinin ve devam edeceğinin bir örneğidir" sözleriyle kamuoyuna açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Kalın, paylaşımında "Özgür Birey, Güçlü Toplum: Daha Demokratik bir Türkiye vizyonuyla hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı, yeni anayasa yolunda atılmış kritik bir adımdır. Türkiye, 2023'e demokratik ve özgürlükçü bir anayasayla girecek irade ve vizyona sahiptir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen İnsan Hakları Eylem Planı'nın detaylarını bugün Beştepe'de kamuoyu ile paylaştı.

9 amaç, 50 hedef ve 393 faaliyeti içeren belgeyi açıklayan Erdoğan, nihai hedeflerinin de yeni ve sivil bir anayasa olduğunu söyledi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN