İçişleri Bakanı Soylu: Uyuşturucu ile mücadele çatır çutur devam etti

İçişleri Bakanı Soylu: Uyuşturucu ile mücadele çatır çutur devam etti

İçişleri Bakanı Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2020’de uyuşturucu ile mücadele çatır çutur devam etti" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ÇATIR ÇUTUR DEVAM ETİ"

Soylu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "2020’de uyuşturucu ile mücadele çatır çutur devam etti! 229 bin 156 kişi gözaltı 23 bin 693 kişi tutuklandı 23 milyar lira değerinde 114 milyon 509 bin 227 kök kenevir, 87 ton esrar ele geçirildi. Ölümler ise 2017’de 941 iken 175’e düştü. 'Bataklık' dahil 158 bin 674 operasyon yapıldı. Çatır çutur devam" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN