İdlib saldırı sonrası sert açıklamalar: Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak

İdlib saldırı sonrası sert açıklamalar: Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak

İdlib'de 4 Mehmetçiğimizin şehit edilip 9 askerimizin yaralandığı hain saldırı sonrası Cumhurbaşkanlığı ve bakanlar düzeyinden sert açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak" ifadelerini kullandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ise "Bu hain saldırıyla ilgili gereken en ağır cevap verilmelidir" mesajını paylaştı.

İdlib'de, Rejim unsurlarınca yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 4 Mehmetçiğimizin şehit olup biri ağır 9 askerimizin yaralanması sonrası biribiri ardına sert açıklamalar geliyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından konu ile ilgili olara, "Rejimin açtığı ateş sonucu İdlib’te şehit olan dört askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum. İdlib mutabakatı hilafına yapılan bu saldırıya derhal karşılık verilmiştir. Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak, failler hesap verecektir." sözlerini sarfetti.

20-02/03/ibrahim-kalin.PNG

"EN AĞIR CEVAP VERİLMELİDİR"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından Mehmetçiğe yönelik hain saldırıyı kınadı. Davutoğlu, "İdlib’de rejim güçlerinin saldırısında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa dilerim. Suriye rejimi ve destekçilerine bu hain saldırıyla ilgili gereken en ağır cevap verilmelidir" ifadelerini kullandı.

 

20-02/03/hoca.PNG

 

"DEVLETİMİZ BU KALLEŞ SALDIRININ HESABINI SORACAK"

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de saldırıya tepki gösterenler arasında yer aldı. Gül, "İdlib'de meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim." açıklamasında bulundu.

20-02/03/abdulhamit-gul.PNG

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise İdlib'den gelen acı haberin ardından "Suriye’nin İdlip kentinden gelen acı haber yüreğimizi yaktı. Çatışmaların önlenmesi amacıyla bölgeye giden birliğimize yapılan saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

20-02/03/ziya-selcuk.PNG

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, "İdlib'de çıkan çatışmada şehit olan 4 askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum." mesajını paylaştı.

20-02/03/zel.PNG

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hain saldırı ile ilgili, "Suriye'nin İdlib şehrinde şehit düşen 4 askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, acılı ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum." açıklamasını yaptı.

20-02/03/temel.PNG

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmetçiğe yapılan hain saldırı hakkında şu ifadeleri kullandı: "İdlib'de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

 

20-02/03/kemalkl.PNG

 

#

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN