İki belediye başkanı AK Parti'ye geçti

İki belediye başkanı AK Parti'ye geçti

DSP'li Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve CHP'li Evrensekiz Belde Belediye Başkanı Mustafa Nalbant partilerinden ayrılarak AK Parti'ye katıldı.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi’nin DSP’li Belediye Başkanı ve Kırklareli’nin Evrensekiz Beldesinin CHP’li belediye başkanları AK Parti'ye geçti.

Söz konusu katılımları, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Bülent Turan Twitter hesabından duyurdu. Turan’ın paylaştığı mesaj şöyle:

screenshot-1.jpg

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, seçimlere DSP çatısı altında girmiş ve yüzde 37,03 oy oranı ile yarışı kazanmıştı. Ata’nın ardından CHP’nin adayı İbrahim Uyan yüzde 35,93 oy alarak ikinci olmuştu. İki isim arasındaki oy farkı 188’di.

Evrensekiz Belde Belediye Başkanı Mustafa Nalbant ise 920 oy alarak yüzde 40,32 oranla seçimi kazanmıştı. Nalbant’ın ardından ikinci sırada gelen AK Parti'nin adayı Birol Özbay ise 523 oy alarak yüzde 22,92 oranda kalmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN