İki tuhaf kaza: 3 ölü 3 yaralı

İki tuhaf kaza: 3 ölü 3 yaralı

Türkiye bu sabah iki tahaf kaza haberiyle güne başladı. Afyonkarahisar'da 1 kişinin öldüğü kazada otomobilin nasıl devrildiği anlaşılmadı. İstanbul'da ise seyir halindeki motosiklet devrildi: İki ölü.

Afyonkarahisar'da otomobil devrilmesi sonucu 21 yaşındaki Emre  Can olay yerinde hayatını kaybederken 20'li yaşlardaki 3 genç ise yaralandı. 

Ferudun Çakır (22) yönetimindeki 60 KV 303 plakalı otomobil, seyir halindeyken Uluköy kavşağında devrildi. Konserve kutuuna dönen araçta, Emre Can (21) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Çakır ile Süleyman Kartal (22) ve Hamit Saltuk (21) yaralandı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kaldırılan 3 yaralının hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Otomobilin nasıl devrildiği anlaşılmazken hurdaya dönen otomobilden 3 kişi sağ çıkarıldı. 

15-05/30/moto.jpg

İstanbul Başakşehir'de motosiklet kazası: 2 ölü

İstanbul Başakşehir'de ise kaza yapan motosiklette bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanığı ve güvenlik kamerasının bulunmadığı yolda polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini belirleyemedi. Kazaya başka bir sürücünün de neden olabileceği ihtimali de araştırılıyor.

Kaza saat 05.30 sıralarında Başakşehir, Mahmutbey-Arnavutköy Yolu üzerinde meydana geldi. Mahmutbey istikametine seyir halinde olan motosiklet bilinmeyen bir nedenden dolayı kaza yaptı. Devrilen motosikletin üzerinde bulunan Mustafa Saka ve Fatih Talha Kılıç yere düştü.

Motosiklet ise metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede iki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan inceleme sonrası Saka ve Kılıç'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bir süre kapalı kalan yol yapılan temizlik çalışmasının ardından yeniden açıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN