İlhan Şeşen’in oğlu Eser Yenenler Show'a katıldı

İlhan Şeşen’in oğlu Eser Yenenler Show'a katıldı

İlhan Şeşen’in oğlu kimdir? sorusu Eser Yenenler Show sonrasında araştırılmaya başlandı. Dün akşam EYS'nin konukları İlhan Şeşen, Saba Tümer ve Oğuzhan Uğur'du. İlhan Şeşen'in oğlu programa katıldı. TV izleyicileri Fuat Şeşen'İn hayatını merak edip sorgulamaya başladı. İlhan Şeşen’in oğluna dair merak edilen detaylar haberimizde...

Eser Yenenler Show  sonrasında 'İlhan Şeşen’in oğlu kimdir?' sorusu sosyakl medyaya düştü. İlhan Şeşen’in oğlu Fuat Şeşen programa katıldı.  TV 8'in yeni programı Eser Yenenler Show yeni bölümüyle 21 Kasım akşamı ekranlara geldi. Programda bir süpriz yapıldı ve İlhan Şeşen'in oğlu ekranlara geldi. Eser Yenenler Show'un son bölümünden sonra izleyiciler İlhan Şeşen'in oğlunu araştırmaya başladı. Peki İlhan Şeşen’in oğlu kimdir? İşte Fuat Şeşen'e dair ayrıntılar ve haberler...

18-11/22/ilhan-sesen.jpg

İLHAN ŞEŞEN KİMDİR? 

18 Haziran 1948'de Manisa'da doğan İlhan Şeşen, Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra 10 yıl serbest avukat olarak çalıştı.1968'de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başladı ve aynı yıl gitar çalmayı öğrendi. 1971 yılında "Kavga" isimli bir kırkbeşlik plak çıkarttı. 1983'te avukatlık mesleğini bırakarak yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken'i kurdu. Grubun çalışmalarına ara verdiği dönemde, 1994 yılında "Aşk Haklı" isimli solo albümünü yaptı.

TRT'ye "Gençler Haklı" isimli bir program hazırlayan Şeşen, 1995 yılında bu defa özel bir kanalda "Arka Pencere" isimli bir programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. "Amcam Burada" isimli bir de radyo programı hazırlayan İlhan Şeşen, TRT1'de yayınlanan "Cesur Kuşku" adlı dizide rol aldı. İkinci solo albümü "Neler Oluyor Bize" yi 2002 Ocak ayında sevenleriyle buluşturan İlhan Şeşen, albümün içindeki bütün şarkıları ve özellikle "Neler Oluyor Bize" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. 1,5 yıl aradan sonra Türk Pop Müziğinin "amca"sı İlhan Şeşen, yeni solo albümü "Şimdi Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim?" ile sevenleriyle buluştu. Aynı dönemde TRT1'de yayınlanmakta olan "Mühürlü Güller" isimli dizide rol aldı. Dördüncü solo albümü "Aşk Yalan" ise Mayıs 2005'te müzik marketlerdeki yerini aldı. Ayrıca iki sezondur ATV'de yayınlanmakta olan "Aliye" isimli dizide rol alan İlhan Şeşen'in Melis ve Fuat adlarında iki çocuğu var.

18-11/22/lhan-sesenin-oglu.jpg

FUAT ŞEŞEN 

Yetenekli Şeşen ailesinin bir ferdi daha müzik dünyasında görünür oldu. İlhan Şeşen’in oğlu Fuat Şeşen’in ilk albümü “Bana Yeter”, Garaj Müzik etiketiyle yayımlandı.

1979 doğumlu Fuat Şeşen Fenerbahçe Spor Kulübü’nde ve Milli Takım’da kürek çekmiş, bir dönem dalış eğitmenliği de yapmış. Üniversitede mütercim-tercümanlık eğitimi alan Şeşen, lisans ve yüksek lisans sonrası çevirmenlik yaparken bir yandan da müzikle ilgilenmeye devam etmiş. 2013 yılı Altın Güvercin şarkı yarışmasında söz ve müziği babasına ait bir şarkıyla finalde yarışmış.

Erman Aksoylu’nun prodüktörlüğünü üstlendiği albümde yer alan 10 şarkının da söz ve müzikleri Fuat Şeşen’e ait. Şeşen ayrıca düzenlemelere de Yuriy Ryadchenko ile birlikte imza atmış. Küçük bir ekiple kotarılmış butik bir albüm bu.

Fuat Şeşen’in şarkılarında, şarkı sözleri ve melodik yapılarda, şarkı söyleme biçimi ve vurgularında doğal olarak İlhan Şeşen izleri var ve bu izler “Ne Olur Gel”, “Aşk Zırdeliymiş” gibi kimi şarkılarda çok belirgin. Bununla birlikte şayet illa benzetmek gerekirse Fuat Şeşen’in tarzının amcadan çok yeğenlerin, Gökhan ve Burhan Şeşen’in tarzına yakın olduğu söylenebilir. Ve fakat bu albümde en çok düzenlemeler Fuat Şeşen müziğini başka bir yere taşıyor. O kadar Akdenizli değil her şeyden önce. Gitar kullanımı çok farklı. Hatta yer yer “rock” tınıları da var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN