İmamoğlu CHP'deki istifalara ilişkin konuştu: Parti içinde yaşanan parti içinde kalır

İmamoğlu CHP'deki istifalara ilişkin konuştu: Parti içinde yaşanan parti içinde kalır

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'deki istifa tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Bir parti içindeki duyguyu parti içinde tartışırsınız ama parti içinde kalır ve dışarıya yansımaz. Ben bunun dışarıya yansımasını inanın demokrasi olarak görmüyorum" dedi.

31 Mart Yerel Seçim ziyaretlerini Sultangazi’de sürdüren CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Cebeci Caddesi'nde esnaf ve halkla bir araya geldi.

Cadde üzerindeki esnafa sürpriz ziyaretler gerçekleştiren İmamoğlu, vatandaşları selamladı, onların sorun ve taleplerini dinledi. Renkli anlara sahne olan ziyaret sırasında İmamoğlu’na iş yeri sahipleri tarafından farklı ikramlarda bulunuldu.

19-01/31/aw610992_01.jpg

'DEMOKRASİ OLARAK GÖRMÜYORUM'

Basın mensuplarının CHP’de yaşanan istifa tartışmalarına ilişkin sorusunu yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, “Bunlar parti içi meseleler, ben her zaman devredeyim. Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım, il başkanımın genel başkanımın, yöneticilerimin yanındayım. Bir süreç olabilir, biz insanlar arasındaki diyalogda, ben girerim başkası girer, yarın ben sorun yaşarım, başka birisi devreye girer. Zaten kendi içinde kurum olmak, aile olmak böyle bir şey. Bunu dışarıya yansıtmamak lazım. Bazen yansıyor bizim içimizdeki bazı arkadaşlar duygularını dışa dönük söyleme serbestliğini demokrasi olarak görüyorlar. Ben öyle görmüyorum. Bir parti içindeki duyguyu parti içinde tartışırsınız, konuşursunuz, uzlaşırsınız, uzlaşamazsınız, ama parti içinde kalır ve dışarıya yansımaz. Ben bunun dışarıya yansımasını inanın demokrasi olarak görmüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN