İmamoğlu: Manipülasyon endişemiz kuvvetlendi

İmamoğlu: Manipülasyon endişemiz kuvvetlendi

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, oy sayımı sürerken 3. kez kameralar karşısına çıktı. İmamoğlu, ''40 dakikadır veri girişinin yapılmaması manipülasyon endişemizi kuvvetlendirdi'' dedi.

İmamoğlu yaptığı açıklamada: ''40 dakikadır veri girişi yapılmadı. Bu bizim manipülasyon endişemizi kuvvetlendirdi.  Ben vatandaşımı bilgilendirmek zorundayım.  Kazanıyoruz, tekrar uyarıyorum. YSK'yı göreve davet ediyorum. Devlet adına veri açıklayan hepimizin gururu olan Anadolu Ajansı'nı göreve davet ediyorum.YSK ve AA vergilerimizle maaş alıyor. Bu milli bir sorundur. Lütfen hak yemeyin. Hak yemenize müsade etmem. Biz verilerimizi giriyoruz. Farkımız şu; ıslak imzalı verilerimizi giriyoruz. Şuan aramızdaki fark yüzde 5.25'tir. Sandıkta görev alan arkadaşlarıma sesleniyorum lütfen sandıklardaki görevlerinizi bırakmayın. Son ana kadar takipçisiyiz'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN