İmamoğlu'ndan Bakan Soylu'ya sert cevap

İmamoğlu'ndan Bakan Soylu'ya sert cevap

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün bir esnafla yaşadığı tartışmanın 'tokat attı' diye servis edilmesine tepki gösterdi. İmamoğlu, kendisi için "Ekrem Bey son zamanlarda çok sinirli, bir çocuğu tokatladı' diyen İçişleri Bakanı Soylu'ya da sert cevap verdi.

23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yeniden CHP tarafından aday gösterilen Ekrem İmamoğlu'nun bir esnafla yaşadığı tartışma 'tokat attı' söylemlerine dönüştü. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Son zamanlarda Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz" açıklamaları ve 'İmamoğlu vatandaşa tokat attı' haberlerine yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Bazı insanların görme bozukluğu olabilir. Bir hekim tavsiye ediyorum kendisine" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN