İncirlik Üssü'nde sessizlik hakim

İncirlik Üssü'nde sessizlik hakim

ABD'nin Doğu Akdeniz'de konuşlu USS Porter ve USS Ross destroyerlerinden ateşlenen 59 Tomahawk füzesi ile Suriye'nin Şayrat Hava Üssü'nü vurması üzerine, gözler Adana'daki İncirlik Hava Üssü'ne çevrildi.

Körfez Savaşı'nda aktif rol oynayan ve halen Suriye ve Irak'taki DEAŞ'a karşı oluşturulan koalisyon güçleri ABD, İngiltere, Almanya, Suudi Arabistan ve Katar'ın uçakları ile insansız hava araçları bulunan ABD-Türk Ortak Savunma tesisi olan İncirlik Üssü'nde, rutin uçuşlar dışında bir hareketlilik gözlenmiyor.

DEVRİYE GEZMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

ABD'nin saat 04.40'da gerçekleştirdiği saldırıdan sonra da İncirlik Üssü'nde herhangi bir hava trafiği yaşanmadı.

Ancak sürekli askeri araçların üssü çevreleyen tel örgülerin güzergahında devriye gezmesi dikkat çekti.

ADANA/DHA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN