İngiliz basını Ozan Kabak'ın Liverpool'a transfer olacağını iddia etti

İngiliz basını Ozan Kabak'ın Liverpool'a transfer olacağını iddia etti

Sky Sports, milli futbolcu Ozan Kabak'ın İngiliz devi Liverpool'a transfer olacağını iddia etti. Habere göre, 20 yaşındaki yıldız oyuncu için 'Kırmızılar', Schalke 04 ile görüşmelere başlarken Ozan Kabak sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

İngiliz basınından Sky Sports, milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın kiralık olarak Liverpool'a transfer olacağını iddia etti. Habere göre, Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralamak istediği 20 yaşındaki savunmacıyla sağlık kontrollerinin arından resmi sözleşme imzalayacak. Ozan Kabak'ın forma giydiği Schalke 04 ile görüşmelerin başlandığını belirten Sky Sports, Alman ekibinin Mustafi'yi kadrosuna katmasıyla birlikte Ozan'ın transferine yeşil ışık yaktığını iddia etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN