İngiliz gazetesinden şok Van Persie iddiası

İngiliz gazetesinden şok Van Persie iddiası

Fenerbahçe dün muhteşem bir törenle yıldız golcü Robin van Persie ile sözleşme imzaladı ancak İngiliz The Guardian Gazetesi'nin iddiasına göre iki kulüp henüz bonservis bedeli konusunda anlaşabilmiş değil.

Sarı lacivertli ekip Hollandalı golcü Robin van Persie ile dün taraftarları önünde 3 yıllık sözleşme imzalamış, taraftarlar da imza törenine büyük ilgi göstermişti. Hürriyet'in haberine göre; İmza töreni sonrasında ise Fenerbahçe yaptığı açıklamada golcü oyuncunun her sene için 4 milyon 900 bin Euro garanti ücret alacağını bildirmiş ancak Manchester United'a ne kadar bonservis ücreti ödeneceğini açıklamamıştı.

15-07/15/30430652
The Guardian Gazetesi, Van Persie ile ilgili iddiayı böyle duyurdu. / FOTOĞRAF: THE GUARDIAN

The Guardian'da yer alan habere göre ise, Robin van Persie muhteşem bir törenle Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasına rağmen kulüpler henüz bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlamadı. Gazetenin iddiasına göre Manchester United, golcü oyucunun 31 yaşında olmasından dolayı astronomik bir bonservis bedeli beklemese de 5 milyon Sterlin (7 milyon Euro civarında) gibi bir parayı kasasına koymanın planlarını yapıyor. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN