İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Silikon Vadisi'ne... Prens Harry'nin yeni işi belli oldu

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Silikon Vadisi'ne... Prens Harry'nin yeni işi belli oldu

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ve oradaki görevlerinden ayrılan Prens Harry, Silikon Vadisi'nde işe başladı. Prens Harry, ilk kez özel şirkette görev alacak.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde deprem etkisi yaratan Prens Harry ve Meghan Markle ayrılığı hala gündemi belirlemeye devam ediyor.

SİLİKON VADİSİ'NDE İŞE BAŞLADI

T24'ün The Guardian'dan aktardığına göre, kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry, profesyonel koçluk, ruh sağlığı tavsiyeleri sunan 1 milyar dolarlık bir Silikon Vadisi girişiminde üst düzey yönetici olarak göreve başladı. 

Sussex Dükü, "acıyı amaca dönüştürme gücü" üstüne tecrübelerini "BetterUp" isimli şirketteki müşterileri için kullanmayı umduğunu söyledi. 

İLK KEZ ÖZEL ŞİRKETTE GÖREV ALACAK

Prens Harry, Kraliyet ailesi görevlerini bıraktıktan sonra ilk kez bir özel şirkette görev almış olacak. Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'ye taşındıktan sonra Netflix'le de milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN