İngiltere Kraliyet Ailesi'nde bir ilk! ABD'de doğacak

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde bir ilk! ABD'de doğacak

Prenss Harry ve Meghan Markle'ın ikinci çocuğu İngiliz Kraliyet Ailesi'nde doğumuyla bir ilk olacak. Ailenin yeni üyesi ABD'de doğacak.

Prenss Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden vazgeçmesi hem ailede hem de basındaki sıcaklığını koruyor. Attıkları her adım söyledikleri her söz gündem yaratmaya devam ediyor. 

Meghan Markle, ikinci çocuğunu ABD'nin Montecito bölgesindeki evinde dünyaya getirmeyi planlıyor. Sussex Düşesi’nin yaz başında dünyaya getireceği kızı, ABD’de doğan ilk kraliyet üyesi olacak.

Page Six’in haberine göre 39 yaşındaki Markle, oğlu Archie'ye hamileyken başlangıçta tamamen kadınlardan oluşan bir ebe ekibinin katılımıyla, eşi Prens Harry ile İngiltere’de yaşadıkları Frogmore Kır Evi’nde doğum yapmayı hayal etti.

ARCHIE'NİN DOĞUMU HASTANEDE OLDU

Ancak Archie’nin doğumu bir hafta geciktiğinden dolayı Markle Londra'ki özel Portland Hastanesi’ne götürüldü ve 6 Mayıs 2019'da erken saatlerde, Prens Harry yanındayken doğum yaptı.

"EVDE DOĞUM İÇİN GÜZEL BİR ORTAMI VAR"

Page Six’e konuşan bir kaynak, "Meghan'ın planı Archie’yi evde doğurmaktı, ancak en iyi planlanmış planlar hakkında ne derler bilirsiniz. Sonunda, doktorları ona hastaneye gitmesini tavsiye etti ve ilgilendiği tek şey Archie'yi güvenli bir şekilde dünyaya getirmekti” dedi. Kaynak ayrıca, “California’da güzel bir evi, kızını doğurmak için çok güzel bir ortamı var” diye ekledi.

DOĞUM YAZIN OLACAK

Meghan Markle ile Prens Harry, geçen yıl kraliyet görevlerini bırakıp California’ya taşındıklarında Montecito bölgesindeki lüks evlerini 14,5 milyon dolara satın aldı.

Çift, Oprah Winfrey’e verdikleri, başta kraliyet ailesi ve İngiltere’de olmak üzere tüm dünyada bomba etkisi yaratan söyleşilerinde ikinci çocuklarının bir kız olacağını açıklamıştı. Markle doğumun yazın olacağını ancak tam olarak ne zaman olacağını söylememişti.

KRALİYET DOĞUM AÇIKLAMASI YAPACAK MI?

6 Mayıs 2019’da Archie dünyaya geldiğinde Kraliçe Elizabeth, tıpkı diğer torunlarının doğumuda oladuğu gibi, bebeğin doğum haberini ve kraliyet ailesinin bundan duyduğu mutluluğu paylaşan bir açıklama yapmıştı. Şimdi Meghan ve Harry çiftinin ikinci çocuğunun doğumundan sonra kraliyet ailesinden benzer bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN