İpekyolu'nda AK Parti Van İl Başkanlığı önündeki polis noktasına saldırı - Son dakika haberleri

İpekyolu'nda AK Parti Van İl Başkanlığı önündeki polis noktasına saldırı - Son dakika haberleri

Van'ın İpekyolu ilçesindeki Beşyol Meydanı'nda bulunan AK Parti İl Başkanlığının önündeki polis noktasına, Akköprü Mahallesi'nde gizlenen teröristlerce el yapımı patlayıcı atıldı.

Van’da polis noktasına saldırı düzenlendi.

Alınan bilgilere göre, saat 22.30 sıralarında Van'ın İpekyolu ilçesindeki Beşyol Meydanı'nda bulunan  AK Parti Van İl Başkanlığı önündeki polis noktasına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi.

Patlayıcının infilak etmesinin ardından uzun namlulu silahlarla ateş açan terör örgütü mensuplarına, polis ekiplerince karşılık verildi.

Olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.

Bölgeye çok sayıda zırhlı polis ekibi sevk edilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başladı.

VAN/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN