iPhone 6C kazara sızdı

iPhone 6C kazara sızdı

Apple’ın bir önceki model serisinde denediği düşük bütçeli iPhone 5C tutmadı, ancak şirket orta segmenti kaptırmamak için bir kez daha şansını deneyebilir.

Plastik çerçeveli iPhone 5C modeli canlı renkleriyle rafları süslese de, kullanıcılardan pek fazla ilgi görmemişti. Eski CEO Steve Jobs’ın da şiddetle karşı çıktığı "ucuz telefon" pazarında şansını bir kez daha deneyeceği söylenen Apple’ın "iPhone 6C" modeli kısa süreliğine İngiltere’deki iPhone aksesuar mağazasında görüldü. 

Temelde bir iPhone 5C’ye benzeyen cihazın ana ekran tuşunda Touch ID özelliği göze çarpıyor. Bu özellik seriye iPhone 6 ile birlikte geldi. Alelacele değiştirilen ve yerine standart bir iPhone 5C fotoğrafının getirildiği bu görsel, iPhone 6C dedikodularını bir kez daha alevlendirdi.

15-05/25/apple-iphone-6c-1432552620.jpg

Daha önceki söylentiler, Apple’ın yeni orta seviye telefonunun Touch ID’nin yanı sıra 4 inç ekran, çift LED flaş ve Apple A7 işlemciyle geleceği yönündeydi. Fiyat konusunda ise bir ipucu bulunmazken, ucuz modelin mevcut iPhone 6 etiketinin bir hayli altında ücretle raflara çıkacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN