Irak'ta DEAŞ hedefleri vuruldu

Irak'ta DEAŞ hedefleri vuruldu

Irak'ın Diyala vilayetine bağlı Buhayrat Hamrin bölgesindeki 3 DEAŞ hedefi F-16 uçakları tarafından vuruldu.

Irak Hava Kuvvetleri, Diyala vilayetinde DEAŞ'a ait 3 hedefi hava saldırısıyla imha ettiğini duyurdu.

Yapılan resmi açıklamada, ülkenin doğusundaki Diyala vilayetine bağlı Buhayrat Hamrin bölgesindeki 3 DEAŞ hedefinin F-16 uçakları tarafından vurulduğu belirtildi.

TERÖRİST UNSURLAR İMHA EDİLDİ

Vurulan hedeflerin terör örgütüne ait silah silah ve mühimmat depoları olduğu ifade edilen açıklamada operasyon sırasında orada bulunan terörist unsurların da etkisiz hale getirildiği kaydedildi. 

Öte yandan Askeri İstihbarat Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Bağdat'ın güneyindeki Mahmudiye kazasında İmam Hüseyin Erbain törenlerine katılan ziyaretçileri korumak amacıyla yürütülen güvenlik denetimleri sırasında bir terörist ele geçirildi.  

Ayrıca Bağdat'ta meçhul kişiler tarafından susturucu silahla bir sivilin de öldürüldüğü, olayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.  

IRAK/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN