Irak'ta DEAŞ'a karşı geniş çaplı operasyon

Irak'ta DEAŞ'a karşı geniş çaplı operasyon

Irak'ın Kerkük ve Salahaddin vilayetlerinde DEAŞ'a karşı geniş çaplı operasyon başlatıldı. DEAŞ mensuplarının iki kent arasındaki geniş kırsal arazilerde gizlendiğini dile getiren Teğmen Ali Hüseyin, bölgedeki operasyonun 3 gün süreceğini söyledi.

Irak'ın Kerkük ve Salahaddin vilayetlerinin kırsal bölgelerinde gizlenen terör örgütü DEAŞ üyelerine yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Salahaddin vilayetinde görevli Teğmen Ali Hüseyin ''Salahaddin ve Kerkük kentlerinde DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı'' dedi.

"OPERASYON 3 GÜN SÜRECEK"

DEAŞ mensuplarının iki kent arasındaki geniş kırsal arazilerde gizlendiğini dile getiren Hüseyin, bölgedeki operasyonun 3 gün süreceğini söyledi.

Kerkük ve Salahaddin kentleri arasında yüzlerce köyün bulunduğunu bildiren Hüseyin, DEAŞ'ın burada terör saldırıları düzenlediğini ifade etti.

Hüseyin, operasyonun yapıldığı bölgede DEAŞ terör örgütü mensuplarına ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini belirtti.

KERKÜK/SALAHADDİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN