İran sınırına 81 kilometrelik duvar

İran sınırına 81 kilometrelik duvar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı-İran sınırına yapılan 81 kilometrelik güvenlik duvarının bugün tamamlandığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İran sınırına yapılan 81 kilometrelik duvarın tamamlandığını söyledi.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ağrı-İran sınırında 81 kilometrelik Güvenlik Duvarı Projesi'nin sona erdiğini bildirdi. Bakan Soylu, "Bakanlığımızca yürütülen Sınır Fiziki Güvenlik Sistemleri kapsamında, Ağrı-İran sınırımızda 81 kilometrelik güvenlik duvarı çalışması bugün tamamlandı. Çok zor coğrafi şartlara rağmen 2 yılda projenin bu aşamaya gelmesini sağlayan Ağrı Valiliğimize, bu sürece büyük katkı sağlayan TOKİ ve yüklenicilerine, projenin hayata geçmesinde özveriyle gayret gösteren işçilerimize ve mühendislerimize; terör örgütünün tehditlerini bertaraf eden güvenlik görevlilerimize minnettarız" ifadelerini kullandı.

aw182232-01.jpg

81 kilometrelik duvar sınırın diğer tarafından terörist geçişini engellemek ve kaçakçılığı bitirmek amacıyla inşa edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN