İran'da korkunç iddia! Kalp krizi geçirip öldü, yine de idam edildi

İran'da korkunç iddia! Kalp krizi geçirip öldü, yine de idam edildi

İran'da eşini öldürmekten idam cezasına çarptırılan bir kadının, tam asılmak üzereyken kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği ancak yine de asıldığı iddia edildi.

İran'da eşini öldürmekten idam cezasına çarptırılan Zahra İsmaili'nin, tam asılmak üzereyken kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği ancak kayınvalidesinin isteği üzerine yine de asıldığı iddia edildi.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre; Avukatı Omid Moradi, Zahra İsmaili'nin eşi Ali Rıza Zamani'yi öldürmekten hüküm giydiğini ancak Zamani'nin müvekkiline kötü davrandığını ve kendisini ve kızını korumak için cinayet işlediğini savundu.

Facebook sayfasında müvekkilinin nasıl öldüğünü anlatan avukat, Cumartesi günü Rajai Shahr Hapishanesi'nde yaşanan olayda İsmaili'nin kendisinden önce 16 erkeğin idamını izlemeye zorlandığını anlattı. 

Avukata göre İsmaili, sıra kendisine gelmeden az önce kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. Ancak, kurbanın annesinin idam sehpasını tekmeleme hakkını kullanabilmesi için müvekkilinin cansız bedeni yine de asıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN