İran’da öğrenciler Trump’ın kararını protesto etti

İran’da öğrenciler  Trump’ın kararını protesto etti

İran’da öğrenciler ABD Başkanı Donald Trump’ın nükleer anlaşmadan çekilme kararını protesto etti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın nükleer anlaşmadan çekilme kararının ardından bugün İran’ın Başkenti Tahran’da öğrenciler, ABD’nin eski Büyükelçiliği önünde toplanarak ABD karşıtı gösteri düzenledi. Üniversite öğrencileri ABD karşıtı sloganlar eşliğinde ABD bayraklarını yakarak Trump’a olan öfkelerini gösterdi. İslam devrimi sonrası kapatılan ABD büyükelçiliği önünde düzenlenen protestoda, öğrenciler İranlı yetkililerden nükleer anlaşmadan çekilmelerini istedi.
ABD Başkanı Donald Trump, dün İran ile 5+1 ülkeleri arasında düzenlenen anlaşamadan çıkacağını açıklamıştı. İran ise anlaşmaya sadık kalacağını ifade ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN