İrem Derici yeni sevgilisiyle Cihangir'de objektiflere takıldı

İrem Derici yeni sevgilisiyle Cihangir'de objektiflere takıldı

Ünlü şarkıcı İrem Derici Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşamaya başladı. İkili geçtiğimiz akşam Cihangir'de objektiflere yakalandı.

Sürpriz bir aşka yelken açan İrem Derici ve Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin, Cihangir’de baş başa yemek yerken objektiflere takıldı. Anne Didem Şahin’in “Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün” çıkışıyla gündemde olan ikiliden Lider Şahin, flaşlar patlayınca panikleyip bir binanın boşluğuna gizlendi. Rahat tavırlar sergileyen Derici ise “Aşkım, gel taksi hazır diyerek” durumu toparlamaya çalıştı.

16-06/13/irem

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN