İrfan Can Kahveci'ye UEFA'dan büyük onur

İrfan Can Kahveci'ye UEFA'dan büyük onur

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Leipzig'e 3 gol atan İrfan Can Kahveci haftanın 11'ine seçildi. Başakşehir Kahveci'nin gollerine rağmen sahadan mağlup ayrılmıştı.

Başakşehir formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e 3 gol atan İrfan Can Kahveci haftanın 11'ine seçildi.

Kahveci, 5. hafta karşılaşmasında Alman ekibi RB Leipzig karşısında attığı 3 golle maça damga vurmuştu. Başakşehir, Kahveci'nin 3 golüne rağmen rakibine 4-3 mağlup olmaktan kurtulamamış, bu sonuçla Avrupa'ya veda etmişti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HAFTANIN 11'İ

İşte Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i: Trubin (Shakhtar), Scholz (Midtjylland), Romero (Atalanta), Raphael Guerreiro (Dortmund), İrfan Can Kahveci (Başakşehir), Chiesa (Juventus), Payet (Marsilya), Lang (Club Brugge) De Ketelaere, (Club Brugge), Neymar (PSG), Giroud (Chelsea).

BAŞAKŞEHİR AVRUPA'YA VEDA ETTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maçında Medipol Başakşehir ile Leipzig kozlarını paylaştı. Mücadelenin 26. dakikasında Sabitzer ile öne geçen Leipzig, 43. dakikada Mukiele ile farkı 2'ye çıkardı.

Dakikalar 45+3'ü gösterdiğinde ise sahneye İrfan Can çıktı ve skoru 2-1'e getirdi. Leipzig 66. dakikada Olmo ile durumu 3-1 yapsa da İrfan Can Kahveci 72 ve 85. dakikalarda kaydettiği gollerle eşitliği sağladı.

3 puan için saldıran Başakşehir’in umutlarını 90+2’de eski Trabzonsporlu Sörloth yıktı. Ceza yayında topla buluşan Sörloth, Leipzig formasıyla ilk golünü Başakşehir’e attı.

Bu sonuçla birlikte Başakşehir 3 puanda kaldı ve gruptan çıkma şansını yitirdi. Leipzig'in puanı ise 9 oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN