İş adamı Enver Yücel, Britanya Basketbol Ligi’nden Plymouth Raiders'i satın aldı

İş adamı Enver Yücel, Britanya Basketbol Ligi’nden Plymouth Raiders'i satın aldı

Türk iş insanı Enver Yücel'in başında olduğu BAU (Bahçeşehir Üniversitesi) Global, Britanya Basketbol Ligi ekiplerinden Plymouth Raiders'ın çoğunluk hissesini satın aldı.

Britanya Basketbol Ligi’nde mücadele eden Plymouth Raiders Kulübü; kulübün çoğunluk hissesini BAU Global’in satın aldığını açıkladı. Plymouth’ta bulunan MLA Koleji’nin de haklarını elinde bulunduran BAU Global’in İngiltere’de bir kulüp satın alması, İngiliz medyasında da geniş yankı uyandırdı.

“İNGİLİZ BASKETBOLUNUN DORUK NOKTASI”

Plymouth Raiders Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bu satışın İngiliz basketbolunun doruk noktası olduğunu vurguladı. Öte yandan kulübün MLA Koleji ile yapacağı iş birliğiyle birlikte genç oyuncuların önünün açılacağı ve bunun İngiltere basketboluna çok büyük değerler katacağı kaydedildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN