IŞİD YPG'yi Kamışlı'da vurdu: 35 ölü

IŞİD YPG'yi Kamışlı'da vurdu: 35 ölü

Suriye'de PYD kontrolündeki Kamışlı'ya sızma gerçekleştiren IŞİD militanlarının, burada bir YPG karargahına düzenledikleri bombalı araç saldırısında 35 kişi öldü.

IŞİD militanları, Suriye'nin PYD kontrolünde bulunan Kamışlı kentinde bombalı araçla intihar saldırısı düzenledi. Kamışlı kırsalındaki Yarubiye bölgesinde bulunan YPG karargahına düzenlendiği belirtilen saldırıda 35 YPG'li öldü.

Ölenlerden birinin Türkiye uyruklu bir PKK komutanı olduğu kaydedildi.

IŞİD, eylemi sosyal medya üzerinden yayımladığı bir bildiriyle üstlendi.

15-09/08/cox9d1pusaaub-p
IŞİD, eylemi bu bildiriyle üstlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN