IŞİD'den alınarak özgürleştirilen Cerablus'a elektrik verilmeye başlandı

IŞİD'den alınarak özgürleştirilen Cerablus'a elektrik verilmeye başlandı

Fırat Kalkanı Harekatı'yla IŞİD'den alınarak özgürleştirilen Cerablus'ta hayat hızla normale dönüyor. Cerablus'a elektrik verilmeye başlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyinde terör tehditlerine karşı başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nın yürütüldüğü ilk merkez Cerablus'ta hayat normale dönüyor. Cerablus'a bugün saat 17.50 itibariyle elektrik verilmeye başlandı.

ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Bu kapsamda, görevli elektrik dağıtım şirketi, Türkiye'den Cerablus'a elektriktedarikine yönelik başlattığı proje kapsamında, kentin kademeli olarak kentin Mirhatta mahallesi ve Türkçe isim taşıyan mahalle ve sokaklara sokaklarına elektrik vermeye başladı.

Sokak lambalarının ilk yanışını Cerabluslular alkış çalarak karşıladı.

GAZİANTEP/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN