IŞİD'den PYD/YPG kontrolündeki Kamışlı'da motosiklet bombalı saldırı

IŞİD'den PYD/YPG kontrolündeki Kamışlı'da motosiklet bombalı saldırı

Suriye'de PYD ve Esad rejiminin kontrolünde bulunan Kamışlı kentinde Hıristiyanların yoğun olarak yaşadığı bölgede bulunan bir kafeye düzenlenen motosiklet bombalı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Suriye’nin Qamışlo kentinde bulunan ve daha önce de bombalı saldırıya uğrayan Miami Lokantası yakınlarında akşam saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

PKK/PYD'ye yakın Basnews'in haberine göre patlamada, 3 kişi yaşamını yitirirken, 7 kişi de yaralandı. Akşam saatlerinde Miami Sokağı'ndaki "Necmê Kafeterya"da gerçekleşen saldırının, bir motosikletin üzerine yerleştirilen bombayla düzenlendiği öğrenildi.

16-01/25/kuzey-suriye-isid-ypg-oso-esad-harita-zete-2

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN