Işıklarda cam silen çocuk kamyonun altında kaldı

Işıklarda cam silen çocuk kamyonun altında kaldı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde trafik ışıklarında cam silmek için bekleyen yabancı uyruklu 8 yaşındaki çocuk kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Bağcılar'da trafik ışıklarında cam silmek için bekleyen 8 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza saat 11.00 civarında Bağcılar Birlik Caddesi'nin Çiftlik Meydan bağlantısındaki trafik ışıklarında oldu.

KAMYON KAFASININ ÜZERİNDEN GEÇTİ

Kamyon sürücüsü Murat K., trafik ışıklarından hareket ettiği esnada orada bekleyen 8 yaşındaki yabancı uyruklu Bakri Ancilini adlı çocuğu öne sürülene göre fark etmedi. Trafik ışıklarında cam silmek için bekleyen Bakri Ancilini bir anda kamyonun altında kaldı. Kafasının üstünden kamyon tekerleği geçen 8 yaşındaki çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Haberi alan yakınları da olay yerine gitti. Çocuğun bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

Görgü tanığı Murat Doğan "Çocuk koştu, araba da buradan geldi. Çocuk birden kaldırımdan düştü, araba ezdi çocuğu. Çocuğun arabanın altında kaldığını gördük. Her gün burada kaza oluyor. Küçük çocuklar geliyor burada cam siliyor, su satıyorlar" diye konuştu. 

Suriyeli çocuğun cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken kamyon sürücüsü Murat K. gözaltına alındı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN