İskeleye yüzmek isteyen genç boğuldu

İskeleye yüzmek isteyen genç boğuldu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, yüzmek için girdiği Dalyan Kanalı´nda, yaklaşık 40 metre mesafedeki Çandır Mahallesi İskelesi´ne ulaşmak isteyen Ali Demirtaş (27), boğularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.30 sıralarında Köyceğiz Gölü'nü İztuzu Plajı'na bağlayan 12 kilometre uzunluğundaki Dalyan Kanalı'nda meydana geldi.

İSKELEYE YÜZERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Kavaklıdere ilçesinde oturan ve fırıncılık yaptığı öğrenilen Ali Demirtaş, iddiaya göre arkadaşıyla birlikte günübirlik gezmek için Dalyan'a geldi. İki arkadaş, Dalyan Kanalı'ndali iskelede oturduktan sonra, Demirtaş, suyun yaklaşık 40 metre ilerisindeki, Çandır Mahallesi İskelesi'ne yüzmek istedi.

Bir süre yüzen Demirtaş, daha sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Dalyan Su Ürünleri Kooparatifi'nden dalgıç istedi. Olay yerine sevk edilen 3 kişilik dalgıç ekibi, yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından, Demirtaş'ın cansız bedenine ulaştı.

Talihsiz gencin cesedi, Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MUĞLA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN