İSKİ'den 'karşı ödemeli posta gönderimi' uyarısı

İSKİ'den 'karşı ödemeli posta gönderimi' uyarısı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın bu şekilde, kargo-posta ücreti isteyen kişilere itibar etmemeleri, gönderiyi teslim almayıp durumu emniyet birimlerine haber vermeleri gerekmektedir" denildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), kurum adına karşı ödemeli posta gönderimi yapıldığına ilişkin bazı ihbarlar gelmesi nedeniyle vatandaşları bu tür durumlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İSKİ'den yapılan açıklamada, son günlerde idare adına karşı ödemeli posta gönderimi yapıldığına dair ihbarlar alındığı belirtildi.

Açıklamada, İSKİ'nin karşı ödemeli posta gönderimi yapmadığına dikkat çekilerek, "Vatandaşlarımızın bu şekilde, kargo-posta ücreti isteyen kişilere itibar etmemeleri, gönderiyi teslim almayıp durumu emniyet birimlerine haber vermeleri gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN