Islak imza davasında 10 kişi tahliye edildi | Son Dakika Haberleri

Islak imza davasında 10 kişi tahliye edildi | Son Dakika Haberleri

Ergenekon Davası'nda CHP Milletvekili Dursun Çiçek'in de ıslak imzası bulunduğu iddia edilerek yargılanan 10 kişi tahliye edildi.

Ergenekon Davası’na delil kabul edilen "İrtica ile Mücadele Eylem Planı" belgesinde CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek’in ıslak imzası bulunduğu iddia ederek "kumpas" kurduğu gerekçesiyle yargılanan sanıklardan 10’unun tahliyesine karar verildi.

Mahkeme, aralarında eski Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce’nin bulunduğu 5 sanığın ise tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Eski Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce ile Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı yöneticisi Albay Salih Sala’nın da aralarında bulunduğu 5 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

İLKER BAŞBUĞ'UNKİ REDDEDİLDİ

Mahkeme, emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek’in suçtan zarar görme ihtimali bulunduğu gerekçesiyle davaya müdahil olarak katılmasına, eski Genelkurmay Başkanı emekli Org. İlker Başbuğ’un ise suçtan zarar görme ihtimalinin bulunmadığı gerekçesiyle talebinin reddine karar verdi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN