İsrail Filistinlilerin 3 evini yıktı

İsrail Filistinlilerin 3 evini yıktı

İsrail askerleri, Nablus kentindeki tarım arazisinde yer alan ve Filistinlilere ait 3 baraka evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Akraba beldesi yakınlarındaki tarım arazisinde bulunan Filistinli Zuheyr Beni Minya'ya ait evler ile 1 ağıl, İsrail ordusunun buldozerlerince yıkıldı.

Yapıların "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla gerçekleştirilen yıkım işlemine İsrail askerlerinin de eşlik ettiği belirtildi.

İsrail güçleri bugün ayrıca Batı Şeria'daki Ağvar bölgesinde bir Filistinliye ait, inşa edilmekte olan evi de "ruhsatsız olduğu" gerekçesiyle yıkmıştı.

Tarım ve hayvan yetiştiriciliği için elverişli olduğu belirtilen Akraba bölgesi, İsrail askerlerinin sık sık Filistinlilerin mülklerine yönelik yıkımlarına sahne oluyor.

NABLUS/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN