İsrail, Hizbullah konvoyunu bombaladı

İsrail, Hizbullah konvoyunu bombaladı

İsrail'in Hizbullah'ın Suriye-Lübnan sınırındaki hedeflerini bombaladığı ve bu bombalama esnasında bir Hizbullah konvoyunun imha ettiği bildirildi.

Pazar günü, İsrailli bir askeri uçağın Quneitra kırsalında bir araca saldırı düzenlediği ve Esed'in hava savunma biriminde komutan olarak görev Yaser el-Sayed'i öldürdüğü kayıtlara geçmişti.

İSRAİL UÇAKLARI ESED REJİMİNİ VURMUŞTU

Haber7'nin haberine göre, Esed medyası rejim güçlerinin, Cuma sabahı İsrail Hava Kuvvetleri grevinin yapıldığı iddia edilen yerin yakınında, Khan Arnaba kasabası yakınlarındaki bir İsrail keşif uçağını "püskürttüğünü" bildirmişti.

Suriye'de SA-5 füzesi Cuma gecesi İsrail jetlerine atıldı. Jetler, Suriye'de bazı hedefler i vurduktan sonra İsrail hava sahasına geri dönmüşlerdi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN