İsrail, İran ve Esed'i tehdit etti

İsrail, İran ve Esed'i tehdit etti

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, yaptığı basın açıklamasında Suriye'de düşürülen İsrail savaş uçağına ilişkin "Şimdi havlama değil, ısırma zamanıdır" dedi.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Lübnan-İsrail sınırında yer alan Kiryat Shmona şehrinde yaptığı basın açıklamasında Suriye'de düşürülen İsrail savaş uçağı ile ilgili konuştu.

Liberman, “Hiçbir kısıtlamayı kabul etmiyoruz. Kararlılıkla hareket ettik ve her kışkırtmaya cevap verdik. Hayati güvenlik çıkarlarımızı savunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 
“Şimdi havlama zamanı değil, ısırma zamanıdır” sözleriyle saldırıyı karşılıksız bırakmayacaklarını vurguladı. 

“ sert ısırıldık, umarım aynıyla cevap vermemiz gerekmez” sözleriyle İran'ı tekrar tehdit etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN