İşsiz olduğunu söyleyen şehit çocuğuna 'Hain' yaftası

Sosyal medyada paylaşılan sokak röportajında bir vatandaş, 4 dil bilmesine rağmen işsiz olduğunu söyleyen bir şehit çocuğuna "Sen hainsin" dedi. Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Sokak röportajında şehit çocuğuna işsiz olduğu için hain diyen kişi tepki çekti.

Youtube'da yayın yapan Tüylü Mikrofon kanalında yayınlanan bir sokak röportajı, görenleri şaşkına çevirdi. “Sizin karşı çıktığınız çeşmenin başında uzun adamın oturmasıdır” diyerek söze başlayan bir adam, kendisine karşı çıkanlara, “Şebekesiniz işte” diyerek tepki gösterdi.

Sözlerine, “Bugün Türkiye’de üretmeden, emek harcamadan, meslek sahibi olmadan, geçinmeye çalışan anasına babasına yük olan kesim, oransal olarak üniversite mezunlarıdır. İş beğenmiyorlar” diye devam eden adama bir genç karşı çıktı. “4 tane dilim var, üniversite mezunuyum” diyen gence, “Diploman var diye iş sahibi mi olacaksın” diye soran adam, gencin, “Olacağım tabii, ben 20 yıl ne için okudum” yanıtıyla karşılaştı.

ŞEHİT ÇOCUĞUNA 'HAİN' DEDİ

“Sen baba parasıyla diploma alıyorsun” diyerek genci suçlayan adama, genç, “Nereden biliyorsun baba parası yediğimi? Benim babam polis şehidi. Almanya’dan iş haberi bekliyorum, gideceğim” dedi.

Bunun üzerine, “Üniversiteler iş bulma kurumu değil. Sen ihanetçisin. Hainsin” diyen adam, daha da ileri giderek, gencin, babasını sermaye yaptığını, şehitlik üzerinden çıkar elde etmeye çalıştığın savundu.

Bu sözlere muhabir de tepki gösterirken, genç ile adam arasında itişmeyi de yine muhabirin önlediği görüldü. Röportajın sonunda, babası şehit olan genci etraftaki vatandaşların sakinleştirdiği ve teselli ettiği görüldü.

Söz konusu görüntüler, adeta Türkiye’yi özetleyen bir video olarak yorumlandı.

İlgili Haberler