İstanbul İl Sağlık Müdürü'nden normalleşme uyarısı: Yüksek riskli gruptayız

İstanbul İl Sağlık Müdürü'nden normalleşme uyarısı: Yüksek riskli gruptayız

Tüm Türkiye'de normalleşme adımlarının hayata geçirilmesinin ardından İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'ndan İstanbullulara uyarı geldi: Yüksek riskli gruptayız, salgın bitmedi. Uyum içinde kısıtlama duygusu ve farkındalığı ile hareket etmek zorundayız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı normalleşme adımlarının bugün hayata geçmesinin ardından İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'ndan bir uyarı geldi.

Normalleşme adımları kapsamında dün akşam açıklanan kararlar sonrasında İstanbul’da sabah erken saatlerde birçok sektörde hareketlilik başladı. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ise İstanbul’un yüksek riskli iller grubunda bulunduğunu ifade ederek yurttaşları uyardı.

istanbul.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Memişoğlu, “Yüksek riskli gruptayız, salgın bitmedi. Uyum içinde kısıtlama duygusu ve farkındalığı ile hareket etmek zorundayız. Aman dikkat! Öğrencimize, yaşlımıza, esnafımıza, vatandaşımıza güveniyoruz. Şimdiye kadar gösterdikleri özveriye bundan sonra gösterecekleri hassasiyete çok teşekkürler” sözlerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN